Red wines


L´ Avi Tomàs Aragonés - Garnacha Negra Reserva

Varieties: 100% Garnacha Negra

Vineyards: Old, natural, sustainable

Altitude: 350–360 m

Origin: Spain, Catalonia – Priorat Region (Montsant wine area – Mountain Wines)

Soil: Mix of clay and sand on terraces

Winemaking: 15-day maceration; mixed alcoholic fermentation in 600 L barrels and 5,000 L stainless-steel tanks with indigenous yeast

Aging: 14 months in French oak barrels

Characteristics: Still red wine, natural, fruity, mineral, fresh, rounded, and elegant

Properties: Alcohol: 14% – SO₂: 20 mg – Residual sugar: 1 g/L


L´ Avi Tomàs Aragonés - Garnacha Negra Crianza

Varieties: 50% Mazuela (Carignan), 50% Garnacha Negra (Grenache Noir)

Vineyards: Old, natural, sustainable

Altitude: 280–330 m

Origin: Spain, Catalonia – Priorat Region (Montsant wine area – Mountain Wines)

Soil: Mix of clay and sand on terraces 

Winemaking: 8-day maceration; mixed alcoholic fermentation in 10,000 L stainless-steel tanks with indigenous yeast

Aging: 9 months in French oak barrels

Characteristics: Still red wine, natural, fruity, fresh, and elegant

Properties: Alcohol: 14% – SO₂: 20 mg – Residual sugar: 1 g/L



L´ Avi Tomàs Aragonés - Garnacha Blanca Reserva

- Variedades: Garnacha Blanca 100%

- Viñedos: Naturales, sostenibles

- Altitud: 340-460m

- Origen: España Cataluña - Comarca Priorat - Mountain Wines)

- Suelo: Piedra de pizarra en terrazas

- Vinificación: Maceración de 3 días, fermentación alcohólica en barricas de 600 Lts con levaduras indígenas

- Crianza: 15 meses en barricas con sus lias finas

- Características: Blanco, natural, tranquilo, cremoso y mineral

- Propiedades: Alcohol: 14º, SO2: - de 20 mg/l, Azúcar residual: - de 1 g/l


L´ Avi Tomàs Aragonés - Garnacha Blanca Crianza


- Variedades: Garnacha Blanca 100%

- Viñedos: Convencionales y sostenibles

- Altitud: 235-305m

- Origen: España Cataluña - Comarca Priorat - Mountain Wines)

- Suelo: Mezcla de Arcilla y arena en terrazas

- Vinificación: Maceración de 3 horas, fermentación alcohólica en depóstios de inox de 10.000 Lts con levaduras indígenas

- Crianza: 3 meses en barricas con sus lias finas

- Características: Blanco, tranquilo, aromático, fresco, afrutado y elegante

- Propiedades:Alcohol: 14º, SO2: - de 30 mg/l, Azúcar residual: - de 1 g/l