Vins Negres


L´Avi Tomàs Aragonès - Garnatxa Negra Reserva

- Varietats: Garnatxa Negra 100

- Vinyes: Vells, naturals, sostenibles

- Altitud: 350-360m

- Origen: Espanya Catalunya - Comarca Priorat (Zona vinícola Montsant-Mountain Wines)

- Sòl: Barreja d'Argila i sorra a terrasses

- Vinificació: Maceració de 15 dies, fermentació alcohòlica mixta entre bótes de 600 Lts i dipòsits d'inox de 5.000 Lts. amb llevats indígena

- Criança: 14 mesos en bótes de roure francès

- Característiques: Negre tranquil, natural, afruitat, mineral, fresc, rodó i elegant

- Propietats: Alcohol: 14º - SO2: de 20 mg - Sucre residual: d'1 g/l


L´Avi Tomàs Aragonès - Garnatxa Negra Criança

- Varietats: Maçola 50%, Garnatxa Negra 50%

- Vinyes: Vells, naturals, sostenibles

- Altitud: 280-330m

- Origen: Espanya Catalunya - Comarca Priorat (Zona vinícola Montsant-Mountain Wines)

- Sòl: Barreja d'Argila i sorra a terrasses

- Vinificació: Maceració de 8 dies, fermentació alcohòlica mixta en dipòsits d'inox de 10.000 Lts amb llevats indígenes

- Criança: 9 mesos en bótes de roure francès

- Característiques: Negre tranquil, natural, afruitat, fresc i elegant

- Propietats: Alcohol: 14º, SO2: - 20 de mg, Sucre residual: - d'1 g/l


Vins Blancs



L´Avi Tomàs Aragonès - Garnatxa Blanca Reserva

- Varietats: Garnatxa Blanca 100%

- Vinyes: Naturals, sostenibles

- Altitud: 340-460m

- Origen: Espanya Catalunya - Comarca Priorat - Mountain Wines)

- Sòl: Pedra de pissarra a terrasses

- Vinificació: Maceració de 3 dies, fermentació alcohòlica en bótes de 600 Lts amb llevats indígenes

- Criança: 15 mesos en bótes amb les seves lies fines

- Característiques: Blanc, natural, tranquil, cremós i mineral

- Propietats: Alcohol: 14º, SO2: - de 20 mg/l, Sucre residual: - d'1 g/l



L´Avi Tomàs Aragonès - Garnatxa Blanca Criança

- Varietats: Garnatxa Blanca 100%

- Vinyes: Convencionals i sostenibles

- Altitud: 235-305m

- Origen: Espanya Catalunya - Comarca Priorat - Mountain Wines)

- Sòl: Barreja d'Argila i sorra a terrasses

- Vinificació: Maceració de 3 hores, fermentació alcohòlica en depòsits d'inox de 10.000 Lts amb llevats indígenes

- Criança: 3 mesos en bótes amb les seves lies fines

- Característiques: Blanc, tranquil, aromàtic, fresc, afruitat i elegant

- Propietats:Alcohol: 14º, SO2: - de 30 mg/l, Sucre residual: - de 1 g/l